• +90 212 577 60 50

  • info@bertan.com.tr

  • İkitelli O.S.B Mah. Giyim Sanatkarları Tic. Merkezi No:1/1 -B-002 Başakşehir İstanbul Türkiye

  •  

    BERTAN PLASTİK MAKİNALARI, 1979 yılında Tevfik Bertan tarafından kurulmuştur. Firmamız, kuruluşundan bu yana sadece plastik film makinaları üretmekte olup dünyanın çeşitli ülkelerine ihracat yapmaktadır. İç piyasadaki güvenilirliği, yurt dışında da sağlamış olan firmamız, yenilikçi plastik firmalarına öncülük etmeyi ilke edinmiş ve daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaktadır.

    BERTAN Plastik Makinaları, ürettiği makinelerin kalitesi ve verdiği taahhütlerle Avrupa, Balkan, Ortadoğu, Orta Asya ve Afrika ülkelerinde müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlayarak hizmet vermeye devam etmektedir. Üretilen makineler, dünyanın 32 farklı ülkesine, 8 bayi aracılığıyla satılmaktadır.

    Firmamız, müşteri ilişkilerine en samimi ve seviyeli şekilde özen gösterip, yedek parça ve servis olanaklarıyla en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. 32 yıl boyunca bıraktığımız yüksek müşteri memnuniyeti, gelecek nesillere kaliteli hizmeti devretme arzusunu taşımaktadır.

    BERTAN Plastik Makinaları olarak, üretim kadromuzun azmi ve 32 yıl boyunca aralıksız hizmet veren tedarikçilerimizle elde ettiğimiz kaliteyi vurguluyoruz. Misyonumuz, çeyrek asrı aşkın deneyimimiz ve üstün teknolojimizle müşterilere en iyi hizmeti sunmaktır. İlkemiz ise müşteri memnuniyetini, daha çok üreterek değil, müşterilerimizi daha özel hissettirerek sağlamaktır.